Zwangerschapsmassage (Den Haag)

Roos van Studio Koester geeft jou een heerlijke zwangerschapsmassage in Den Haag bij ’t Haagsch Geboortehuys. Een zwangerschapsmassage geeft je de ruimte je aandacht even naar binnen te richten en je lichaam en het kindje in je buik bewust te ervaren.

Een zwangerschap is een bijzondere tijd en betekent tegelijkertijd een grote belasting voor je lijf. Een massage is dan ook geen overbodige luxe. Door de zachte en liefdevolle aanrakingen komt er oxytocine vrij, het gelukshormoon. Het biedt een moment van rust en zelfzorg, waarin je jezelf en dus ook jouw kindje verwent. Lekker toch als dat wat extra wordt aangemaakt?

Ook toont onderzoek aan dat door het nemen van zwangerschapsmassages de kans op een vroeggeboorte vermindert. Verder neemt de kans op een complicatie tijdens de bevalling af. Je kunt altijd even vooraf met je verloskundige overleggen voordat je een zwangerschapsmassage boekt. Bijvoorbeeld wanneer je kampt met een te lage of hoge bloeddruk.

Naast het verminderen van fysieke ongemakken kan een zwangerschapsmassage ook helpen bij het verminderen van stress en angst tijdens de zwangerschap. Roos past de massage aan op jouw specifieke behoeften en comfortniveau, en zal tijdens de sessie rekening houden met jouw wensen.

Roos is een ervaren en gecertificeerde massagetherapeut met specifieke expertise in zwangerschapsmassage. Zij geeft de massage met verwarmde etherische oliën die zijdezacht aanvoelen op jouw lijf. Goed om te weten: een zwangerschapsmassage is een zachte en toch krachtige massage. Roos ontwijkt de drukpunten die in verbinding staan met de baarmoeder.

Voordelen van een zwangerschapsmassage:

• Moment van rust en zelfzorg
• Vermindert rugklachten
• Verbetert slaapgedrag
• Werkt vochtafdrijvend
• Zorgt voor een betere doorbloeding
• Geeft ontspanning aan lichaam en geest

Heb je een vraag? Neem contact op

Goed om te weten: je mag tijdens de zwangerschapsmassage plaats nemen op een massagetafel die speciaal ontworpen is voor zwangere vrouwen. Lig je liever op je zij? Dat kan natuurlijk ook!

Benieuwd naar het tarief? Bekijk hier