Studio Koester

Verwarm me, bescherm me, verzorg me, vertroetel me, verwen me, voed me… koester me. Jij koestert het kindje in je buik, of in je armen. En wie koestert jou? Ik, Roos van Studio Koester natuurlijk! Met alle liefde geef ik jou een heerlijke zwangerschapsmassage of een postpartum-behandeling. De massages geef ik in ’t Haagsch Geboortehuys (op de Stevinstraat in Den Haag). De postpartum behandeling kom ik bij jou thuis verzorgen in de regio’s Den Haag en Delft.

Een zwangerschapsmassage zorgt voor ontspanning, verbeterde bloedcirculatie en pijnverlichting. Ik neem écht de tijd voor je. Ga liggen op mijn speciale zwangerschaps-massagetafel en laat alles los. Met warme kersenpitkussens en heerlijke olie zorg ik dat je helemaal tot rust komt. Geef gerust aan waar je extra aandacht aan wilt besteden zodat ik weet waar ik wat extra tijd voor moet nemen.

De postpartum-behandeling bestaat uit verwarmende kruidenthee, een voetenbad en een lichaamsmassage op bed of op een comfortabel matje. Ook kun je voor een yoni-steam (vaginaal stomen) kiezen. Yoni stomen wordt steeds populairder en krijgt in Nederland daarom steeds meer naamsbekendheid. Het bevordert genezing, het welzijn en heeft een helende werking. Of kies voor de belly bind, die je buik een fijne koesterende omhulling geeft.

Bekijk de prijzen voor de behandelingen of neem contact op met Roos.