Zwangerschapsmassage (Den Haag)

Roos van Studio Koester geeft jou een heerlijke zwangerschapsmassage in Den Haag bij 't Haagsch Geboortehuys. Een zwangerschapsmassage geeft je de ruimte je aandacht even naar binnen te richten en je lichaam en het kindje in je buik bewust te ervaren. Een zwangerschap is een bijzondere tijd en betekent tegelijkertijd een grote belasting voor je lijf. Een massage is dan ook geen overbodige luxe. Door de zachte en liefdevolle aanrakingen komt er oxytocine vrij, het gelukshormoon. Lekker toch als dat wat extra wordt aangemaakt? Voordelen van een zwangerschapsmassage: • vermindert rugklachten • verbetert slaapgedrag • werkt vochtafdrijvend • zorgt voor een betere doorbloeding • geeft ontspanning aan lichaam en geest Je mag tijdens de zwangerschapsmassage plaats nemen op een massagetafel die speciaal ontworpen is voor zwangere vrouwen. Lig je liever op je zij? Dat kan natuurlijk ook! Wil je graag een zwangerschapsmassage reserveren? Bel of mail met Roos.

Postpartum-behandeling (regio’s Den Haag en Delft)

Net een kindje of meerdere kindjes op de wereld gezet? Dan helpt de postpartum-behandeling van Roos van Studio Koester om weer tot jezelf komen. Even ontspannen én de natuurlijk genezing van je lichaam stimuleren. Het gaat om de warmte terug stoppen in je lichaam, net zoals jij de warmte van je kindje de afgelopen maanden in je droeg. De behandeling bestaat uit kruidenthee, voetenbad, lichaamsmassage en als extra optie: een yoni-steam (vaginaal stomen). Voordelen van een postpartum-behandeling: • De verschillende kruiden en etherische oliën zorgen voor ontspanning • Bevordert genezing • Verlicht ongemak in het bekkenbodem en de rug • Balanceert de hormoonhuishouding • Stimuleert lactatie (de borstvoeding) De beste tijd voor een postpartum-behandeling is binnen 2 weken na de kraamweek (kan ook in de kraamweek zelf). Je voelt zelf aan je lijf wanneer je er aan toe bent. Ik ben heel flexibel in wanneer ik bij jou thuis langskom. Wil je alvast reserveren? Mail of bel Roos.

Zwangerschapsmassage

✗ Wanneer: in overleg ✗ Waar: Stevinstraat 94, Den Haag ✗ Duur & Kosten: 70 minuten €75,- ✗ Strippenkaart 3 massages a 70 minuten € 205,- ✗ Afspraak maken: graag per mail, telefoon of contactformulier mail, telefoon of contactformulier

Studio Koester

Verwarm me, bescherm me, verzorg me, vertroetel me, verwen me, voed me… koester me. Jij koestert het kindje in je, of in je armen. En wie koestert jou? Ik, Roos van Studio Koester natuurlijk! Met alle liefde geef ik jou een heerlijke zwangerschapsmassage of een postpartum-behandeling (met als extra optie: een yoni-steam). De massages geef ik in 't Haagsch Geboortehuys (op de Stevinstraat in Den Haag). De postpartum-behandeling kom ik bij jou thuis verzorgen in de regio’s Den Haag en Delft. Een zwangerschapsmassage zorgt voor ontspanning, verbeterde bloedcirculatie en pijnverlichting. Ik neem écht de tijd voor je. Ga liggen op mijn speciale zwangerschaps-massagetafel en laat alles los. Met kersenpitkussens, heerlijke olie en kaarsen zorg ik dat je helemaal tot rust komt. Geef gerust aan waar je extra aandacht aan wilt besteden; je onderrug misschien? De postpartum-behandeling bestaat uit kruidenthee, een voetenbad en een lichaamsmassage op bed of mijn massagetafel. Ook kun je voor een yoni-steam (vaginaal stomen) kiezen. Yoni stomen wordt steeds populairder en krijgt in Nederlands daarom steeds meer naamsbekendheid. Het bevordert genezing, het welzijn en heeft een helende werking.

Roos Wagenmakers

Ooit bracht mijn studie pedagogiek mij in het hulpverlenersvak, waarbinnen ik de laatste vijf jaar heb gewerkt als ambulant hulpverlener met tienermoeders. Door een verhuizing en zwangerschap liet ik dit werk achter me. Ik heb cursussen gevolgd in zwangerschapsmassage, docent Shantala babymassage en de cursus tot draagconsulent bij het Instituut voor Hechting. Hierdoor kan ik bij Studio Koester massages en behandelingen aanbieden die allemaal op hun eigen manier een bijzonder mooie bijdrage leveren aan het versterken van de band tussen ouder en kind. Begin september 2014 werd onze zoon Loek geboren. In één klap was ik tot over mijn oren verliefd, en dat ben ik nog steeds! Ik koos ervoor om eerst full-time voor Loek te zorgen. Mijn gevoel dat het voor een kind zo fijn is om dicht bij zijn ouders te mogen zijn was zo sterk. Toen Loek een jaar oud was, werkte ik twee dagen per week voor Studio Koester terwijl hij bij zijn papa was. In maart 2018 kwam onze dochter Kiek erbij. Weer zo'n bijzonder en mooi kindje dat gelukkig ons veilige nestje uitkoos om in op te groeien. Want wat ben ik blij, ontzettend blij dat ze er is! In de tijd dat mijn eigen kinderen nog echt klein waren, leerde ik met liefde andere jonge moeders de kunst van het masseren en dragen in een doek. Inmiddels is het begin 2023 en zijn mijn zoon en dochter 8 en 5 jaar oud. Ik merkte dat het werken met baby'tjes wat verder van me af ging staan, nu mijn eigen kinderen op de basisschool zaten. De behoefte om verder te blijven leren in babymassage en het geven van draagconsulten werd minder. Het voedde mij als persoon niet meer. De zwangerschapsmassages bleef ik wél geven en deze werden aangevuld met postpartum-behandelingen. Het voelt ontzettend goed om er als vrouw voor een andere vrouw te kunnen zijn. Haar de warmte en liefde te kunnen geven waar zij naar verlangt, haar te horen en te zien, en haar in haar kracht te zetten. Bij Studio Koester ligt de focus voor mij nu op het koesteren van de vrouw. En ik vind het heerlijk om tijdens een postpartum-behandeling ook nog dat kleine hummeltje te mogen ontmoeten.

(Kraam) cadeaubon

Wil je je zwangere vrouw, dochter, vriendin of zus verwennen met een ontspannende zwangerschapsmassage? Of ben je op zoek naar dat unieke kraamcadeau? Met een cadeaubon van Studio Koester heb je een bijzonder en mooi cadeau voor ouder en kind in handen. Een feestje om te geven en te ontvangen! Een cadeaubon aanvragen kan per mail, telefoon of contactformulier.